Wie ben ik

 

Ik ben Reina, geboren in Apeldoorn en heb mijn jeugd doorgebracht op de Veluwe en mijn eerste levenslessen kreeg ik dan ook van mijn ouders en het gezin waarin ik opgroeide. Door mijn interesse in mensen, mijn eigen gezin, verschillende werkvelden en studies heb ik gaandeweg mijn leven heel veel levenslessen bijgeleerd. Maar, wat voor mij vooral belangrijk is om mijn leven te kunnen leven vanuit passie, de liefde te voelen van de mensen om mij heen, de natuur en mijn werk en door dicht bij mezelf te blijven.

Ik woon in de bossen van Austerlitz, ben getrouwd en trotse moeder van drie prachtige zoons. Mijn werkende leven heeft zich tot nu toe altijd afgespeeld in de sector zorg en welzijn in verschillende zorginstellingen en in de wijk. Ik werk dan ook als coach en trainer, maar ook als adviseur leren & ontwikkelen in een zorginstelling.

In 2010 heb ik een wens werkelijkheid kunnen maken door te starten met de Master-Coach opleiding bij het Europees Instituut.*  Een geweldige tijd die mij in alle opzichten veel heeft gebracht en ik mezelf nog beter heb leren kennen.

Ik kan mijzelf verder het beste omschrijven als iemand die vertrouwen heeft in de mensen en die graag met hen in contact is. Ik weet mensen te motiveren door hen met respect, warmte en aandacht te benaderen. Daarnaast heb ik een gezond gevoel voor humor. Mijn kracht ligt vaak in het aanvoelen van het verhaal achter de gezegde woorden.

In mijn werk als coach en trainer maak ik dankbaar gebruik van deze kwaliteiten en daag ik zo mensen uit om werk te maken van hun eigen persoonlijke groei.

 


* Het Europees instituut is 100% dochter van managementcentrum De Baak – instituut voor leiderschap, ondernemerschap en ontwikkeling. De opleiding Master Coach is erkend door St!r en de opleiding voldoet aan de richtlijnen van NOBCO.

 

Het leven heeft zijn eigen verborgen krachten die je alleen kunt ontdekken door te leven. – Søren Kierkegaard