Reina

Eerste levenslessen
Mijn eerste levenslessen kreeg ik van mijn ouders en het gezin waarin ik opgroeide. Door mijn interesse in mensen, mijn eigen gezin, verschillende werkvelden en studies heb ik gaandeweg mijn leven heel veel levenslessen bijgeleerd. Maar, wat voor mij vooral belangrijk is om mijn leven te kunnen leven vanuit passie, is de liefde te voelen van de mensen om mij heen, de natuur en mijn werk en door dicht bij mezelf te blijven.

Achtergrond
Ik woon in de bossen van Austerlitz, ben getrouwd en trotse moeder van drie prachtige zoons. Mijn werkende leven heeft zich tot nu toe altijd afgespeeld in de sector zorg en welzijn. Eerst op de werkvloer in verschillende zorginstellingen en in de wijk, een lange tijd als praktijkopleider en nu als adviseur leren en ontwikkelen. Het begeleiden en coachen van vaak jonge mensen op weg naar een professional is mooi om te doen. In 2010 heb ik een wens werkelijkheid kunnen maken door te starten met de Master-Coach opleiding bij het Europees Instituut.*  
Een geweldige tijd die mij in alle opzichten veel heeft gebracht.

Reina
Ik kan mijzelf het beste omschrijven als iemand die vertrouwen heeft in de mens en die graag met mensen omgaat en met hen in contact komt. Ik weet mensen te motiveren door hen met respect en humor te benaderen. Mijn kracht ligt vaak in het aanvoelen van het verhaal achter de gezegde woorden. Door mijn geduld, warmte en aandacht krijg ik mensen in beweging op weg naar persoonlijke groei.

In mijn werk als coach en trainer maak ik dankbaar gebruik van deze kwaliteiten en daag ik zo mensen uit om werk te maken van hun eigen persoonlijke groei.

Ik werk als coach in mijn eigen praktijk midden in de Austerlitze bossen en bij mooi weer in de tuin. De trainingen vinden meestal op locatie plaats.


* Het Europees instituut is 100% dochter van managementcentrum De Baak – instituut voor leiderschap, ondernemerschap en ontwikkeling. De opleiding Master Coach is erkend door St!r en de opleiding voldoet aan de richtlijnen van NOBCO.

 

Het leven heeft zijn eigen verborgen krachten die je alleen kunt ontdekken door te leven. – Søren Kierkegaard